Skip to main content
+381 64 873 79 28 +381 64 657 62 34 office@miosrentacar.rs Bulevar Mihajla Pupina 10L, poslovni centar Danube

MiOS rent a car proširuje svoju flotu: 3 nova modela dostupna od aprila

Radujemo se što možemo da najavimo da će naša flota biti osvežena sa tri fantastična nova modela, spremna da vas odvedu na nezaboravna putovanja! Od aprila, imaćemo zadovoljstvo da vam ponudimo:

  1. Fiat 500 Dolcevita Hybrid – Za sve ljubitelje ovog legendarnog modela, novi Dolcevita Hybrid će biti savršen izbor. Sa niskom potrošnjom goriva i retro dizajnom, ovaj automobil će vas odvesti kroz gradsku gužvu ili na avanturu van grada po neverovatnoj ceni koja kreće od samo 9,19eur po danu!
  2. Jeep Avenger – Ako tražite vozilo koje kombinuje snagu sa udobnošću i svestranost sa stilom, novi Jeep Avenger je pravi izbor. Sa terenskim sposobnostima i prostranim enterijerom, ovaj Crossover će se izdvojiti gde god da krenete. I najbolje od svega, cena kreće već od 15,90eur po danu!
  3. Jeep Compass – Za one koji žele da istraže svaki kutak, osveženi Jeep Compass je idealan saputnik. Sa svojim sofisticiranim dizajnom i naprednim performansama, ovaj SUV će vam pružiti nezaboravno iskustvo vožnje, bez obzira na teren za već od 21,21eur po danu!

Osigurajte sebi nezaboravno iskustvo na putu! Budite spremni za nova otkrića i avanture sa našom sveobuhvatnom ponudom vozila. Modeli su već dostupni na našem websajtu za predrezervacije.

Rezervišite svoju vožnju već danas

Osigurajte nezaboravno iskustvo na putu!